
- ၾကက္၊ ငွက္မ်ားမွတဆင့္ လူမ်ားသို႕ ကူးစက္ျခင္းမွကာကြယ္ရန္
- လက္ကို ဆပ္ျပာႏွင့္ စင္ၾကယ္စြာ ေဆးေၾကာျခင္း။
- ၾကက္၊ ငွက္အသားမ်ားကို စနစ္တက် က်က္ေအာင္ ခ်က္ျပဳတ္စားေသာက္ျခငး္။
- ၾကက္၊ ငွက္ အညစ္အေၾကးမ်ားမွ ေရာဂါမျပန္႕ရန္ ပုိးသန္႕ေစျခင္းႏွင့္ စနစ္တက်စြန္႕ပစ္ျခင္း။
- ၾကက္ျခံႏွင့္ ပတ္၀န္းက်င္သန္႕ရွင္းမႈကို စနစ္တက် ျပဳလုပ္ျခင္း..
- ၾကက္ျခံအတြင္း ၀င္ထြက္သြားပါက သတ္မွတ္ထားသည့္ ဖိနပ္၊ ၀တ္စံု၊ ေခါင္းစီးႏွင့္ လက္အိတ္မ်ား၀တ္ဆင္ၿပီး ၀င္ေရာက္ျခင္း။
- စားေသာက္ဆိုင္မ်ားတြင္ ေတာ႐ုိင္းငွက္မ်ားကို သုိေလွာင္ခ်က္ျပဳတ္ေရာင္းခ်မႈမွ ေရွာင္ၾကဥ္ျခင္း တိုျဖင့္ ၾကိဳတင္ကာကြယ္ႏုိင္ေစရန္အတြက္ ေဖာ္ျပလုိက္ပါတယ္။
မိဘျပည္သူမ်ား အနာေရာဂါကင္းရွင္ၿပီး ကိုယ္စိတ္ႏွစ္ျဖာက်န္းမာရႊင္လန္းေစၾကပါေစ။
No comments:
Post a Comment